24. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatı Giriş Belgeleri

28 Nisan 2019 Pazar günü yapılacak olan, 24. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatına katılan okulların giriş belgeleri belirttikleri email adreslerine gönderilmiştir.

Katılan okulların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Kayıt yaptığı halde giriş belgeleri gelmeyenler, akdeniz.olimpiyat@gmail.com adresinden bize ulaşabilir.

Sınav günü ulaşımda sorun yaşamamak için lütfen http://matolimp.akdeniz.edu.tr/ulasim/ adresindeki uyarıları dikkate alın.

Düzenleme Amacı

Matematik olimpiyatlarının düzenlenmesindeki en büyük amaçlardan biri, lise öğrencilerine matematiği sevdirmek, matematik alanında yetenekli öğrencileri zamanında keşfetmek ve üstün yeteneklerini gösterebilme imkanı vererek ödüllendirmektir.

Hakkında

Türkiye'de bir üniversite tarafından kesintisiz yapılan en eski olimpiyattır. 1996 yılından beri yapılan bu organizasyon artık bir marka haline gelmiş ve TÜBİTAK tarafından yapılan bilim olimpiyatlarından sonra, Türkiye'deki en prestijli olimpiyat olmuştur.

Matematik Bölümü
Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesi B Blok Dumlupınar Bulvarı 07058 Kampus / Antalya / Türkiye
Tel: 0242 310 2234
Tel: 0242 310 2386